Een familieverhaal schrijven is een autobiografisch project en een interventie in de familieverhoudingen

Via inspirerende opdrachten
ontdek je wat jouw thema’s zijn
en welke genres bij je passen

Reacties van deelnemers:

Bespreking van de schrijfopdrachten vond ik zeer waardevol. Fijne schrijfgroep, positieve insteek, prettige sfeer. Op naar de vervolgcursus!

Betrokken maar professionele houding, veel diversiteit in de oefeningen! Goede feedback.

Veel meer geleerd. Vrijheid in onderwerpen. Vriendelijke docent. Geen vooroordelen, we konden open zijn naar elkaar toe.

Veel inspiratie gekregen, een mooi begin van een nieuwe leerweg. Goede sfeer. Structuur gekregen door oefeningen.

Heldere uitleg. De docent luistert goed. Altijd geïnteresseerd, betrokken. Leuke opdrachten (m.u.v. gedichten;-))

Fijne groepsgrootte. Goede locatie. Leuke oefeningen.

Goed gestructureerde lessen. Ontspannen en veilige sfeer. Leerzaam en duidelijke informatie. Authentieke docent. Originele manier van feedback geven. Inspirerend!

Inspirerend. Kon mij de hele dag verheugen op de volgende les. Weet zeker dat jouw methodiek mij helpt.

Schrijftraining Levensverhaal

In deze schrijfcursus krijg je hele diverse opdrachten. Allerlei aspecten van schrijven komen aan bod. Je schrijft korte stukjes, waarin je herinneringen verwerkt, een schrijftechniek of een vorm uitprobeert. We gaan onder andere aan de slag met vertelinstantie, vertellen en vertonen, de waarheid liegen. Ook lezen we elkaars teksten en ontwikkelen daarmee een schrijversoog. Dit alles in een ontspannen sfeer.

Deze cursus is voor mensen die beter willen worden in schrijven. Je krijgt inspirerende opdrachten en put daarbij uit autobiografisch materiaal. De schrijfoefeningen waar we in de les aan hebben gewerkt, maar je thuis af. Aan het einde van de cursus heb je vijf of zes losstaande teksten en duizend ideeën om zelf door te gaan. Iets voor jou? Schrijf je in!