Boekpresentatie

Ank van Leeuwen heeft wel even geaarzeld: moest ze haar wens om een boek te maken van de verhalen die ze in haar leven heeft geschreven nou wel of niet doorzetten? Nu In een zinken teil er is, wilde ze dat wereldkundig maken ook. Ze organiseerde een boekpresentatie waar bijna honderd mensen op af kwamen: familie, vrienden, kennissen en mensen uit de buurt.

Schrijfcoach

Buiten tikte de regen tegen de ramen, in grand-café De Windes te Scheveningen waar de boekpresentatie werd gehouden, scheen de zon. Mirjam van Esschoten presenteerde de middag. Ze interviewde de schrijver, ze interviewde mij. Van Ank wilde ze weten hoe ze de verhalen heeft geschreven en van mij hoe ik als schrijfcoach Ank heb begeleid. Ik las een stukje voor en werd daarna overtroffen door Carla Guicherit, die van voorlezen een theaterstuk wist te maken. Zinger/songwriter Tom Dingjan zong zelfgeschreven liefdesliederen en begeleidde zichzelf op gitaar. Wat een stem heeft die man!

Nadien signeerde Ank de verkochte exemplaren en werd het een klein feestje.

Ank is weer aan het schrijven geslagen en wie weet krijgt In een zinken teil een vervolg.

Over de verhalenbundel

Ank heeft het omslag en het binnenwerk van In een zinken teil door neef Richard Fruitman laten maken en in eigen beheer uitgegeven via Brave New Books. Het boek is te bestellen via de lokale boekhandel en te koop op https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=In+een+zinken+teil

In een zinken teil, Ank van Leeuwen, Brave New Books 2022, Paperback, 95 pagina’s.
ISBN: 9789464651188
Prijs: € 15,-